Upozornenie pre žiadateľov:

Dovoľujeme si Vás informovať, že v nadväznosti na migráciu a  sprístupnenie ITMS21+ došlo ku zmene v elektronickom Formulári žiadosti o nenávratný finančný príspevok v rámci ITMS21+ (ďalej len „Formulár“). Uvádzame, že vo výzve, ak sa odkazujeme na podrobnú informáciu alebo obdobnú inštrukciu s názvami jednotlivých polí Formuláru, tak je potrebné vychádzať z ich slovného označenia, nie z číselného označenia. V novo pridanej časti „7.1 Účel projektu a jeho očakávané výsledky“ v rámci prebiehajúcich výziev sa dané pole nevypĺňa, resp. toto pole sa vyplní ako „N/A“.

Cieľom daného upozornenia je zamedzenie odlišnostiam pri posudzovaní podaných žiadostí o nenávratný finančný príspevok v rámci výzvy, počas ktorej bol Formulár zmenený.

Zároveň si Vás dovoľujeme informovať, že elektronické prihlásenie vrátane elektronického podania žiadostí o nenávratný finančný príspevok bude v systéme ITMS21+ sprístupnené až v ďalších verziách. Aktuálne je možné využiť služby elektronického podania cez portál https://www.slovensko.sk. To znamená v zmysle výzvy uprednostniť predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok v elektronickej podobe prostredníctvom elektronickej schránky poskytovateľa zriadenej v rámci Ústredného portálu verejnej správy, podpísaný kvalifikovaným elektronickým podpisom alebo kvalifikovaným elektronickým podpisom s mandátnym certifikátom.

V prípade opakovaných incidentov prosím kontaktujte priamo podporu prostredníctvom mailu itms@datacentrum.sk.